Web-Ide not loading- “groupHeaderFactory function .getGroupHeader not found!”

Hi all,

My Web Ide is not loading during startup. Strangely this non-loading is seen only on my desktop device. i.e i am able to login and use ide with any other system. The issue is occuring only on my desktop.

I’ve cleared the browser cache but that has’nt solved the issue. Please help.

Sharing screenshot of the errors in console.

webide-error.png (83.8 kB)

Hi all, My Web Ide is not loading during startup. Strangely this non-loading is seen only on my desktop device. i.e i am able to login and use ide with any other system. The issue is occuring only on my desktop. I've cleared the browser cache but that has'nt solved the issue. Please help. Sharing screenshot of the errors in console. webide-error.png (83.8 kB)

Web-Ide not loading- "groupHeaderFactory function .getGroupHeader not found!"

Very Helpfull

User Rating: Be the first one !
Reviewer Asked on May 24, 2017 in SAP PORTAL.
Add Comment
2 Answer(s)

    May be related to a bad network connection. Do you have another network you can use or have you tested what kind of speed you are getting?

    Regards,

    Jamie

    SAP – Technology RIG

     

    Add Comment

      Please see the section “SAP Web IDE Fails to Load” at

      https://help.hana.ondemand.com/webide/frameset.htm?24e5cb834cfd43d1ad811997a4caa60c.html

      Regards,

      Jamie

      SAP – Technology RIG

      Add Comment

      Your Answer

      By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.