CR for VS SP16, Align Objects not available?

    In Visual Studio 2015, with CR for VS SP16 installed, having difficulty with alignment tools.  I have similar objects selected (2 lines) but all of the alignment choices in the toolbar are greyed out.  Both items selected are in the same section.

    Additional Info:

    Just opened the report in Crystal Reports Designer 2013 SP7 with same result.

    Update 2:

    I was able to manually adjust with 400% zoom.

    Checked a few things, some of the objects had extend to bottom of section when printing.  I turned off that property with no effect.

    This is not a big deal, thought it might be worth discussing since the align feature is very handy.

    In Visual Studio 2015, with CR for VS SP16 installed, having difficulty with alignment tools.  I have similar objects selected (2 lines) but all of the alignment choices in the toolbar are greyed out.  Both items selected are in the same section.Additional Info:Just opened the report in Crystal Reports Designer 2013 SP7 with same result.Update 2:I was able to manually adjust with 400% zoom. Checked a few things, some of the objects had extend to bottom of section when printing.  I turned off that property with no effect.This is not a big deal, thought it might be worth discussing since…

    CR for VS SP16, Align Objects not available?

    Very Helpfull

    User Rating: Be the first one !
    Add Comment
    1 Answer(s)

      Hi Steve,

       

      Interesting…. Seems it depends on the object type and section if those buttons are enabled or not.

       

      I checked with the Report Design team and they say it never had that ability, or because they are lines there are known issues and the work around is to use a box.

       

      I tried it in XI R2 and same thing, no option enabled…

       

      What version were you using where you had this ability?

       

      Don

      Add Comment

        Hi Steve,

         

        Interesting…. Seems it depends on the object type and section if those buttons are enabled or not.

         

        I checked with the Report Design team and they say it never had that ability, or because they are lines there are known issues and the work around is to use a box.

         

        I tried it in XI R2 and same thing, no option enabled…

         

        What version were you using where you had this ability?

         

        Don

        Add Comment

        Your Answer

        By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.