BO 4.1 error on EP portal while entering CUID

We are creating iviews in the SAP Enterprise Portal 7.3.1.4 to SAP BO 4.1 Sp6 using the SAP BusinessObjects Document viewer template.

While creating from template, we are selecting Document ID as CUID. But this gives a 404 missing page error screen. I can manually enter the CUID though and click on Finish, but we get an error while previewing the iview.

Also, what should be the parameters for the Web Application Server URL. I have entered- http://<servername>:<port>/BOE, but this returns a 404 error as well. Should there be any modifications in this?

Any help would be appreciated.

We are creating iviews in the SAP Enterprise Portal 7.3.1.4 to SAP BO 4.1 Sp6 using the SAP BusinessObjects Document viewer template. While creating from template, we are selecting Document ID as CUID. But this gives a 404 missing page error screen. I can manually enter the CUID though and click on Finish, but we get an error while previewing the iview. Also, what should be the parameters for the Web Application Server URL. I have entered- http://<servername>:<port>/BOE, but this returns a 404 error as well. Should there be any modifications in this? Any help would be appreciated.

BO 4.1 error on EP portal while entering CUID

Very Helpfull

User Rating: Be the first one !
Supporter Asked on May 26, 2017 in SAP PORTAL.
Add Comment
2 Answer(s)

    Can the portal server actually reach http://<servername>:<port>/BOE ?

    Add Comment

      Hi Isha,

      can you please try to enter http://<servername>:<port>/BOE/

      Add Comment

      Your Answer

      By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.