RE: Severe error(s) occurred in phase MAIN_SHDPREPUT/SUBMOD_SHDALIASDEL/SCEXEC_DEL_ALI!

      Hi Experts,

      During upgrade from ECC 5.0 to EHP 7 i’m facing one error at Preprocessing phase as below:

      Severe error(s) occurred in phase MAIN_SHDPREPUT/SUBMOD_SHDALIASDEL/SCEXEC_DEL_ALI!

      Last error code set: 6 processes failed, check ‘SCEXEC_D.*’ for details

      On checking details under log file SCEXEC_D.* getting description as :

      Starting subprocess with PID 25803 in phase ‘SCEXEC_DEL_ALI’ at 20140115132700

          ENV: DIR_LIBRARY=/usr/sap/QTY/SUM/abap/exe

          ENV: LD_LIBRARY_PATH=/usr/sap/QTY/SUM/abap/exe:/usr/sap/QTY/SUM/jvm/jre/lib/amd64/server:/usr/sap/QTY/SUM/jvm/jre/lib/amd64:/usr/sap/QTY/SUM/jvm/

      jre/../lib/amd64:/usr/sap/QTY/SUM/abap/exe/:/oracle/client/11x_64/instantclient

          ENV: NLS_LANG=AMERICAN_AMERICA.WE8DEC

          ENV: ORACLE_BASE=/oracle

          ENV: ORACLE_HOME=/oracle/QTY/112_64

          ENV: ORACLE_SID=QTY

          ENV: PATH=/usr/sap/QTY/SUM/abap/exe:/oracle/QTY/112_64/bin:.:/home/qtyadm:/usr/sap/QTY/SYS/exe/run:/usr/lib64/qt-3.3/bin:/usr/local/bin:/bin:/usr

      /bin

          ENV: SAPDATA_HOME=/oracle/QTY

          ENV: SAPSYSTEMNAME=QTY

          ENV: auth_shadow_upgrade=1

          ENV: dbms_type=ORA

          ENV: dbs_ora_schema=SAPQTY

          ENV: dbs_ora_tnsname=QTY

      EXECUTING /usr/sap/QTY/SUM/abap/exe/tp  pf=/usr/sap/QTY/SUM/abap/var/EXDBNEW.TPP execdbscript QTY -x ../var/PTALDR02.XQL DBEXECNONT DBEXECNOCHECK

      This is tp version 380.10.11 (release 740)

      ERROR: uncaught internal error:

      ERROR: EXIT(16) -> process ID is: 25803

      HALT 20140115132705

      tp returncode summary:

      TOOLS: Highest return code of single steps was: 16

      ERRORS: Highest tp internal error was: 0234

      tp finished with return code: 234

      meaning:

        uncaught error -> function err_exit called

      Referred SAP Notes : 526600,152420 .Still issue persists and also find attached files for more on issue.

      Please help me to resolve.

      Regards,

      Gaurav Rana

      Hello Try updating the tp and R3trans tools and then repeat the phase. Check if that helps.   Regards RB

      User Rating: Be the first one !
      Sergio Tulentsev Supporter Asked on November 2, 2016 in 60 upgrade.
      Add Comment
      1 Answers

        Hello

        Try updating the tp and R3trans tools and then repeat the phase.

        Check if that helps.

         

        Regards

        RB

        Add Comment

        Your Answer

        By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.